18 Şubat 2013 Pazartesi

Maybelline Color Tattoo 24hr - permanent taupe







Üşenmedim bugün ikinci postumuda yazıyorum :)

maybelline nin bu farını herkes yazdı çizdi çok beğenildi ama uyuzluk benimki işte hiç ama hiç beğenmedim ben .

zaten oldum olası bu jel formundaki farlarla yıldızım bir türlü barışmadı :(

hele rengi tam bir fiyasko benim için watsonsta gördüğümde kahverengi duran far eve gelip denediğimde gri siyaha yakın saçmasapan bir renge büründü :






Rengi yukarıdaki gibi yani ilk başta kahverengi ama sürdüğünüzde gri oluyor bende mi bir problem var anlamadım ama hiç kullanmadım dışarda evde sürdüm beğenmedim ve her zaman ki gibi kuzenime kısaca ben ona KUZİ diyorum şuanda yolda olan bu far kendisine doğru yol aldı gidiyor umarım beğenir kullanır .

Ancak kalıcılığı gerçekten çok iyi elime sürdüm suyla sabunla köpürte köpürte ancak temizleyebildim. 24 saat kalıcılık vaad ediyor ve bence doğru söylüyor kandırmaca yok gibi bu sefer:)

Fiyatı bence indirimsiz çok yüksek 20 tl civarlarında ama ara sıra yapılan % 30 -50 yada 3 al 2 öde kampanyalarında uygun fiyata alınabilir .





Bu arada ben bu rengi beğenmedim ama geçen gün rossmanda maybelline standında inceleme fırsatım oldu bronz rengi hem bu renginden daha yumuşak hemde çok daha güzeldi birde şu konuda fikrinizi almak istiyorum bu farların siyah renginide gördüm acaba jel eyeliner olarak kullanılabilir mi ? Birde benim gibi bu permanent taupe rengini alıpta hayal kırıklığı yaşayan var mı ? yorum bırakırsanız bu konuda çok sevinirim.

Sevgiler..

2 yorum:

  1. Merhaba,

    Maybeline Color Tatoo farlardan benim favorim 35, on and on bronze.Daha sonra Immortal Charcoal'ıda denedim.Oda güzel,ama 35 numara vazgeçilmezim.Geçen gün bende gratiste Permanent Taupe rengine baktım.Bana da çok grimsi,soluk bir renk gibi geldi.İyi ki almamışım.
    Yapılarından dolayı bayağı kalıcılar.Sabah sür, akşama kadar aynen kalıyor.Bende bloğuma beklerim:)

    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. takipteyim :)

    öncelikle yorumun için teşekkür ederim . demekki permanent gerçekten herkese hitap eden bir renk değilmiş on and on bronze a dün baktım karşıyaka yücel parfümeride ( izmirdeyim ) indirimdeydi 12.90 a düşmüştü fiyatı ama daha acil ihtiyaçlarım vardı yine erteledim birde hiç krem far kullanmadım bu yüzden alıpta kenarde köşede kalmasından korkuyorum yinede 35 numarasını alacağımdan eminim :)
    çünkü kalıcılık konusunda herkes hemfikir..

    sevgiler..

    YanıtlaSil