25 Ocak 2013 Cuma

The Body Shop ve Watsons Alışverişi


Bugün geçen haftasonu yaptığım alışveriş hakkında bir post hazırladım . Bildiğiniz gibi hemen hemen pek çok mağazada yılbaşı ve kış indirimleri devam ediyor . The Body Shop % 50 kış indirimi seçili ürünlerde ocak ayı sonuna kadar  devam edecek. Yves Rocher sadece geçen hafta %50 indirim yapmıştı ama ben tercihimi tbs den yana kullandım , Watsons ta belli aylık indirimler devam ediyor bu ayki kataloğu incelemek isteyenler böyle buyrun  knock knock .

Benim haftasonu alışverişim plansız başladı çünkü sadece vakit geçirmek için gitmiştim ama her zaman ki gibi bünye indirim yazısını görünce hooop alışveriş canavarına dönüşüveriyor ve bu canavarın ne zaman ne yapacağı gerçekten hiç mi hiç belli olmuyor :)


öncelikle toplu bi bakış atalım neler var bu alışverişte :



Tbs ürünlerini bitmek üzere olan ki yakın bi zamanda postunu hazırlayacağım la roche posay temizleme sütü ve toniğinin yerine aldım ancak henüz kullanma fırsatım olmadı ilk defa kullanacağım bu temizleme sütü,tonik ve temizleme jelini bu yüzden kullanıp fikir sahibi olduktan sonra yorumlayacağım. Ancak kısa bir açıklama yapacağım bu ürünler hakkında .

Naturalift serisi nar özlü ve yeni başlayan kırışıklar için uygun bir seri . Yani bence 30 yaş altına uygun olmayabilir tabi bu benim görüşüm yinede işin uzmanına sormak lazım tabi ..

Fiyatı : % 50 indirimli olarak hepsine 47 tl ödedim ki bence gayet uygun bi rakam.


Ayrıca şu yazının güzelliğine özelliğine bakar mısınız :






AGAİNST ANİMAL TESTİNG = Çok yaşa sen TBS :)


Watsons alışverişim ise gir çık gibi bişe oldu . Normalde MAC studio fix pudra kullanıyorum ama elimin altında her zaman yılların vermiş olduğu vazgeçilmez bir alışkanlık haline gelmiş max factor creme puff bulunduruyorum . Gerçekten eğer rengini tutturursanız ve karma bir cilde sahipseniz ha birde talc ve parfüm takıntınız yoksa gidin alın derim :) Ben yıllardır 55 numaralı pudrasını kullanıyorum ve çok seviyorum dahada yakından inceleyelim :
                                             



İçinden çıkan topuk taşından biraz daha yumuşak olan süngeri her zamanki  gibi çöpe gitti ve yerine watsonsta sanırım 4 lü satılan bu powder pufflardan attım fiyatı 4-5 tl civarındaydı sanırım.

                                


Rengi bu kadar pembe değil tabiki günışığında çekmeme rağmen gerçek rengini yakalayamadım ama fikir vermesi açısından beyaz tenden bir tık üstteyim açık buğday mı oluyor ? bu pudrayı kesinlikle tek başına kullanmıyorum pudra pudra bir görüntü oluşuyor altına baz ,nemlendirici ve eğer uzun bir gün olacaksa renkli nemlendirici sürdükten sonra abartmadan uyguluyorum. ürün karma ciltler için uygun kuru ciltlere kesinlikle önerilmiyor.

kalıcılık gerçekten çok başarılı hatta pek çok selektif markayı geride bırakır diyorum . Parlama olayına gelince ; benim t bölgem yaldır yaldır parlar en fazla 2 saat içinde ama bu pudrayla parlama sorunum ortadan kalkıyor.










                                     



ürün 21 gr ancak öyle aman aman bereketli bir pudra değil çünkü tozutma olayı var benim dibini defalarca gördüğüm pudralardan şöyle söyleyeyim : eğer çalışıyorsanız ve hergün kullanıyorsanız ömrü 2 ay belkide daha az yani bu benim için geçerli bu yüzden indirim zamanlarında alıp yedekliyorum normal fiyatı 50 tl civarında ancak gratis ve watsonslarda sürekli indirime giren bir ürün olduğu için 30 tl ye sahip olabilirsiniz bu pudraya şu günlerde.


 son üründe küçük minnak bi lip balm :) 




TBS yılbaşı koleksiyonunda EOS tarzı ve bence diğer kavanoz balmlara göre daha hijyenik ve kullanışlı kanımca. Aslında başka renkleride varmış ama talan edilmişti o yüzden sadece bu vanilyalı tostos kalmış bana :) rengi ve nemlendirmesi gayet başarılı ama içindeki altın yansımalar olmasaymış bence daha hoş olurmuş. Ayrıca bir blistexler kadar başarılı değil nemlendirme konusunda anı kurtarıyor diyelim yada ruj altına baz olarak uygulanabilir renk uyumu yakalanırsa.






                                    



Şuanda hala TBS'de indirimde olan bu ürünün fiyatı 7,5 tl diyor ve bu postumuzuda alkışlarla uğurluyoruz efem :)






5 yorum:

  1. hoşgeldin fıstıkıım hayırlı olsuun :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk canım benim seninde hayırlı olsun allah utandırmasın :)))

      Sil
  2. Hoşgeldinnnnnnnnnn. Bloğun da çok keyifli ve güzel olmuş. Taze Blogger dayanışması istersen bana da beklerim. www.cosmodemo.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldukkkkk :) çok teşekkür ederim inşallah ilerleyen zamanlarda dahada prıfesyonel fotoğraflar çekeceğim şimdilik yapım aşamasındayım :) seninde taze blogun hayırlı uğurlu olsun hemen takibe alıyorum :)

      Sil
  3. hayırlı olsun takipteyim benim blogumada beklerim
    kelebeketkisi39.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil