24 Ocak 2013 Perşembe

Christian Dior 553 Peechy Keen Blush

Merhaba , bugün yine çok çok sevdiğim bir ürünle devam ediyorum . Yazmaya devam edersem sizde göreceksiniz ki benim saplantım allıklar özelliklede şeftali rengi allıklara karşı koyamıyorum peki bu kadar çok allığı kullanıp bitirebiliyor muyum kesinlikle şaşıracaksınız ama evet :) çünkü dışarda bile sürekli allık tazeleyen biriyim elimin ayarıda yok bayılıyorum bıraksalar akşama kadar allık sürerim o derece keyifli benim için allık sürmek,kullanmak ve satın almak .



Bu allığın beğeneni olduğu kadar beğenmeyenide çok yorumları okuduğumda şunu farkettim ki beğenmeyenlerin 2 sebebi var : 1- pigmentasyon ve kalıcılık 2- fiyat ve performans .

Ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum hatta o kadar çok seviyorum ki dışarı bile çıkarmıyorum evde pamuklara sarıp sarmaladım çünkü beni hiç yarı yolda bırakmadı kalıcılık konusunda.

Şimdi fiyat performans olayına geçersek evet pahalı bunu alacağıma giderim 68tl verip mac alırım diyenleri duyar gibiyim :)  gramaj olarak dior daha fazla mac 6 gr / dior 7,5 gr ki bana göre başabaş giderler ancak ambalaj olayında mac diorun eline su dökemez e bu yüzdende bi fiyat farkı olacak ama di mi :)

Neyse uzadıkça uzadı mevzu geçelim allığımıza :

1- rengi pembe alttonlu şeftali diye tanımlanmış ama bence mercan ve şeftali karışımı


2- iki seçenek mevcut fazla olan taraf mat diğer taraf ışıltılı ayrı ayrı yada karıştırılarak kullanmak keyfimize kalmış ben bazen karıştırıp bazende sadece mat tarafını kullanıyorum











3-kullanım süresi 24 ay ve 7,5 gr ayrıca kutunun içinde klasik dior kadife kılıfı ve kendi fırçası mevcut , ilk başta fırçayı beğenmesemde bence kendi fırçası boyutuna göre çok kullanışlı

                                     

4-ben dediğim gibi eğer o gün bu allığı sürmüşsem çantama atmıyorum ve kalıcılığı konusunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım 7-8 saat kaldı yüzümde

5- bu allığı eşim yurtdışı seyahatine gittiğinde getirmişti tabi tr fiyatının altındaydı normal satış fiyatı 100 tl gibi bi rakam olabilir tekin acar,sevil,boyner ve benzeri mağazalardan satın alabilirsiniz .





3 yorum:

  1. pembe gibi duruyor aslında. :)
    Ama şeftali allıklar her zaman benimde favorimdir.

    Blogunuz hayırlı,uğurlu olsun.

    Bende beklerim,sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. resimlerde tam rengini yakalayamadım ama pembe alt tonlu şeftali olsada sürüldüğünde pembelikten eser kalmıyor baya şeftali rengi oluyor :) ayrıca bir mac peaches kadar yakın değil tabi şeftali bana sorsalar tam şeftali hangisi mac i tek geçerim :)

    bu arada teşekkür ederim hemen takibe alıyorum :)

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. blog adresini yazabilir misin bulamadım :(

    YanıtlaSil